MuleBar 100% naravne energijske ploščice

Odgovori
MuleBar
debutant
debutant
Prispevkov: 1
Pridružen: 28 Feb 2011, 15:59

MuleBar 100% naravne energijske ploščice

Odgovor Napisal/-a MuleBar » 28 Feb 2011, 16:53

Pozdravljeni vsi navdušenci kolesarstva.

Smo mlada ekipa, ki ljubimo šport, aktivnost, zdravo prehrano ter zdrav način življenja. Naše poslanstvo je uživati aktivno in dolgo življenje polno pustolovščin, ki nam jih ponuja naš planet. Predani smo raziskovanju področja prehrane, ki je temelj naše energije, ki je nujno potrebna za naše pustolovščine. Vedno se sprašujemo, kakšna hrana je za telo najboljša in najbolj zdrava in kaj je tisto kar najbolje deluje, in vedno znova dobivamo odgovor, da je tisto, kar ustvari narava, najboljše za naše telo.

In ravno s tem razlogom vedno iščemo takšne izdelke, ki so naravni, ne škodujejo, ne vsebujejo umetnih sladil, arom, so kakovostni in kateri koristijo zdravju.

V slovenijo smo pripeljali naš prvi izdelek - 100% naravno energisko ploščico MuleBar. Mi jo imenujemo kar 100% pravo gorivo. MuleBar ploščice je mogoče uporabit kjer koli in kadar koli. Na kolesu, na treningu, tekmi, v službi ali pa kot zdrav prigizek med vašim delovnim dnem.

MuleBar ploščice odlikuje kvalitetna naravna sestava, izjemen okus, delovanje, vsebovanost energije, sočnost in učinkovito delovanje pri uporabi na tekmovanjih in treningih.

Več o ploščicah si lahko pogledate na spletni strani http://www.mulebar.si

Vsem članom KK IZVIR VIPAVA ponujamo 25% popust pri nakupu vseh izdelkov iz linije MuleBar.

Izdelke je možno naročiti preko elektronskega naslova info@mulebar.si. (prosimo, da se pri naročilu identificirate z geslom: MuleBar 100% pravo gorivo). Ploščice so na voljo v več različnih okusih in se nahajajo v škatlah po 24 pakiranj.

Trenutno spletna naročila še niso mogoča.

Za vsa dodatna vprašanja o MuleBar 100% naravnih energijskih ploščicah smo dosegljivi na elektronski naslov info@mulebar.si

Ekipa MuleBar

Odgovori