js pišem to, kar imjo fantje, ki se s tem lih mal več "dajajo", gor. CAPITO!avspng napisal/-a:17 BO DOVOLJ.....z enim zobom dvigneš kadenco za 7-8 obratou..preverjenotacto napisal/-a:kar 18 dej...Furbi napisal/-a:Danes na Muslaufu 39/16 ... 2,5 ure ... avg 30 km/h ... cad 99 o/min
Moram dat gor 39/17, da dvignem kadenco .
prednost je v tem, da ne morš počivatavspng napisal/-a:Sam jz ne vidm kake prednosti tega Muslaufa.Npr. jz si zadanem, da pod 106 cad ne bom šel....in menjavam, glede na kongiguracijo terena.Tu pa moraš spreminjat tudi moč, če hočeš ostat na istem.Ta muslauf deluje pri res čisti ravnini, drugače je lohka nevarn za poškodbe...![]()
se ti zdi to slabost? Pomoje ne, kr je lih v tem vic, da se osredotočen na kadenco. Je pa res to, da če greš z enm skupi je dosti težje razmišljat in pride prej do kšne zaj..situacije. Podgorc ga je mel dns na treningu in se je kar uredi pelju, pero ga vozi že cel mescFurbi napisal/-a:"Slabost" je da moraš biti skoncentriran na vrtenje pedal ... včeraj sem šel z Muslaufom sam, potem pa sem srečal Grudna, sva vozila vštric in debatirala. Sem dvakrat pozabil vrtet in me je skoraj čez balanco vrglo.