coko napisal/-a:Bova sama? Študentje, dejmo se zmigat!

AndrejL napisal/-a:po krajih sodeč bodo še bolj ravninske etape kot lansko leto. zadnja 3 leta sem bil na Giru in je vsako leto manj klancev![]()
vsaj tako kaže, da bo kaj klancev edino v četrti etapi in mogoče v peti. v prvih treh pa kaj prida ne more biti...

tacto napisal/-a:coko napisal/-a:Bova sama? Študentje, dejmo se zmigat!
študentje bojo migali ki drgi najbrž..čoko ma de niso te etape za cicloturiste?!

coko napisal/-a:tacto napisal/-a:coko napisal/-a:Bova sama? Študentje, dejmo se zmigat!
študentje bojo migali ki drgi najbrž..čoko ma de niso te etape za cicloturiste?!
Sam da ne zakrknešEtape so pa prave.

rlozar napisal/-a:Grem tud jst![]()
Da bom zraven, ko se bo lagalo o tem kako je letelo,kdo je (ni) vleku, kdo se je šlepal za avti....![]()
ps: Tisti, ki ima sleheren namen bit v S.Johannu dober mora it na Giro.

rlozar napisal/-a:Grem tud jst![]()
Da bom zraven, ko se bo lagalo o tem kako je letelo,kdo je (ni) vleku, kdo se je šlepal za avti....![]()
ps: Tisti, ki ima sleheren namen bit v S.Johannu dober mora it na Giro.

pinarello napisal/-a:...lejtus grje pa spejt tud pinarello

pinarello napisal/-a:...lejtus grje pa spejt tud pinarello

coko napisal/-a:AndrejL napisal/-a:po krajih sodeč bodo še bolj ravninske etape kot lansko leto. zadnja 3 leta sem bil na Giru in je vsako leto manj klancev![]()
vsaj tako kaže, da bo kaj klancev edino v četrti etapi in mogoče v peti. v prvih treh pa kaj prida ne more biti...
Verjetno bodo odspredi isti kot vsako leto, se pravi ta boljši. Verjamem, da ne bo dolgčas.

AndrejL napisal/-a:coko napisal/-a:AndrejL napisal/-a:po krajih sodeč bodo še bolj ravninske etape kot lansko leto. zadnja 3 leta sem bil na Giru in je vsako leto manj klancev![]()
Verjetno bodo odspredi isti kot vsako leto, se pravi ta boljši. Verjamem, da ne bo dolgčas.
niti se ne gre za razvrstitev. meni se gre bolj za to, da se grupe malo razbijejo, drugače je precej živčnosti, če je 200 kolesarjev od starta do cilja. če pa se razbije na grupe 20-30 ljudi, pa še jaz začnem uživat

coko napisal/-a:pinarello napisal/-a:...lejtus grje pa spejt tud pinarello
Če se pa tokrat premisliš, pole pa, ...., pole pa ti ni več pomoči.![]()

avspng napisal/-a:coko napisal/-a:pinarello napisal/-a:...lejtus grje pa spejt tud pinarello
Če se pa tokrat premisliš, pole pa, ...., pole pa ti ni več pomoči.![]()
NI MEDEŽIJE ZA TE SIMPTOME...

AndrejL napisal/-a:coko napisal/-a:AndrejL napisal/-a:po krajih sodeč bodo še bolj ravninske etape kot lansko leto. zadnja 3 leta sem bil na Giru in je vsako leto manj klancev![]()
niti se ne gre za razvrstitev. meni se gre bolj za to, da se grupe malo razbijejo, drugače je precej živčnosti, če je 200 kolesarjev od starta do cilja. če pa se razbije na grupe 20-30 ljudi, pa še jaz začnem uživat

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost