Etapna dirka "8. Nagrada Istraturista" Umag 23-25. marec 201

Odgovori
Uporabniški avatar
Furbi
Administrator
Administrator
Prispevkov: 4402
Pridružen: 25 Feb 2009, 20:02

Etapna dirka "8. Nagrada Istraturista" Umag 23-25. marec 201

Odgovor Napisal/-a Furbi » 29 Mar 2012, 21:50

Prejšnji vikend, od 23. do 25. Marca 2012 se je v Umagu odvijala 3 etapna dirka 8. trofeja Istraturista, na kateri je sodeloval tudi KK Izvir Vipava. Vseh etap so se udeležili Jernej Gilj, Lucjan Premrn, Miloš Brecelj in Ivan Mihovilovič, 2. In 3. Etape pa še Aleš Krapež.

1. etapa se je pričela v petek z 7 km dolgim gorskim kronometrom na Oprtalj, na katerem so v kategorijah zmagala Grilj in Brecelj, Premrn in Mihovilovič pa sta zasedla 4. Mesto.

2. etapa se je odvijala v soboto na trasi Medigija – Alberi –Valfontane – Crni Vrh- Medigija. 5,5 km dol krog smo prevozili 12 krat. Kljub številnim pobegom se je etapa zaključila z sprintom glavnine, v katerem se je od Izvirovcev najbolje znašel Krapež. V kategorijah sta Premrn in Brecelj osvojila 2. Mesto, Mihovilovič je bil tretji, Grilj pa četrti.

3. etapa je potekala na 8 km dolgem krogu Babići – Šverki – Kranceti – Juricani – Čepljani – Škrinjari - Babići, katerega smo prevozili 8 krat. Tudi v tej etapi se je zvrstilo kar nekaj neuspešnih pobegov in tudi tokrat je prišlo do ciljnega sprinta glavnine tekmovalcev, katerega je zmagal Pittacolo, drugi je bil Premrn. V kategorijah je zmagal Mihovilovič, Premrn je bil drugi, Grilj in Krapež sta zasedla 4. Mesto, Brecelj je odstopil zaradi predrte zračnice.

Generalno je dirko zmagal Sikošek(Sprint NM), Grilj je bil generalno četrti in prvi v svoji kategoriji. Prav tako je v kategoriji zmagal Mihovilovič, Premrn je bil četrti.

Fotografije ... http://galerija.izvir-klub.si/index.php ... marec-2012
Rezultati ... http://kolotek.kelt.si/Istraturist-Umag%202012.html

VIDEO
Cilj 1. etapa … http://www.youtube.com/watch?v=cPuhwIVP ... ure=relmfu
Cilj 2.etapa … http://www.youtube.com/watch?v=b43dY-1f ... ata_player
.............................. Prodajam na Bolhi : http://www.bolha.com/uporabnik/furbi

Odgovori