PRO Action ; cenik-katalog

Odgovori
Uporabniški avatar
Furbi
Administrator
Administrator
Prispevkov: 4418
Pridružen: 25 Feb 2009, 20:02

PRO Action ; cenik-katalog

Odgovor Napisal/-a Furbi » 27 Maj 2010, 22:05

CENIK je v prilogi.
Naročila sprejemam na mail info@izvir-klub.si
Priponke
Zajeta slika.JPG
.............................. Prodajam na Bolhi : http://www.bolha.com/uporabnik/furbi

Uporabniški avatar
Furbi
Administrator
Administrator
Prispevkov: 4418
Pridružen: 25 Feb 2009, 20:02

Re: PRO Action ; cenik-katalog

Odgovor Napisal/-a Furbi » 27 Maj 2010, 22:08

Na cesti s strastjo!
Kolesarstvo

Popolna linija masažnih krem Pro Massage
Pro Massage je nova linija masažnih krem, namenjena vsem pristašem vzdržljivostnih športov, ki jih ne ustavijo niti neugodne vremenske razmere. Gre za specializirane izdelke, ki športnikom omogočijo, da se na tekmo ali trening popolnoma pripravijo.
Poleg praktičnega pakiranja v obliki tube s 100 ml kreme je na voljo tudi steklenica z razpršilnikom »Team Edition« , ki vsebuje 1000 ml kreme, namenjena vsem športnikom v skupinah, ki potrebujejo večje količine kreme, pakiranje pa je še vedno praktično.

Fresh Gel – osvežilni gel po vadbi
Sottostella Cream – proti pordelosti
Thermo Cream – krema z grelnim učinkom za pred vadbo
Thermo Oil – olje z grelnim učinkom pred vadbo
Stop Acid Cream – krema proti mlečni kislini
Format Team Edition 1000 ml

Fit Fruit
Fit Fruit Bar je energijska ploščica s sadjem (več kot 40 %), narejena iz ogljikovih hidratov z nizkim glikemičnim indeksom in nehidrogeniranih rastlinskih maščob.
Ploščica Fit Fruit Bar je zaradi hitre prebavljivosti idealna kot prigrizek med tekmovanji in ker nima preliva, jo lahko imamo pri sebi tudi v najbolj vročih obdobjih.
Pakiranje po 40g
Priporočila za uporabo: Pred/med/po vadbi

Fruttive
Fruttive je energijska ploščica z žitaricami in suhim sadjem. Gre za novo zasnovano energijsko tablico, saj vsebuje samo sladkorje z nizkim glikemičnim indeksom (fruktoza) in nehidrogenizirane rastlinske maščobe. Ne vsebuje konzervansov in barvil. Izjemno hitro prebavljiva ploščica je narejena iz mehke zmesi brez preliva, zato se ne topi in jo lahko uživamo tudi med vadbo (granfondo, triatlon, maraton itd).
Pakiranje po 30g
Priporočila za uporabo: Pred/med/po vadbi

Carbo Sprint BCAA
Carbo Sprint BCAA je prehransko dopolnilo z aminokislinami, ki si ga je zamislil ProAction za vztrajnostne športe. Carbo Sprint BCAA je tekoče prehransko dopolnilo na bazi ogljikovih hidratov (maltodekstrin, dekstroza in fruktoza), ki športnikom omogoča takojšen in dolgotrajen vnos energije (približno 1 – 2 ure). Dodatek razvejanih aminokislin (BCAA) močno zmanjšuje mišični katabolizem med vadbo ali tekmo. Na voljo je v priročnem pakiranju »doypack«, ki ustreza enemu odmerku. Zaradi trdega ustnika je enostaven za uporabo tudi v najbolj ekstremnih situacijah, saj lahko tudi po tem, ko smo odstranili zamašek, napitek spijemo po požirkih.
Pakiranje po 50ml
Priporočila za uporabo: Pred ali na začetku treninga

Mineral Plus, Magnezij + Kalij PROTI KRČEM
Mineral Plus Magnezij + Kalij je prehransko dopolnilo na bazi magnezija, kalija in karnitina, namenjeno vsem fizičnim aktivnostim, med katerimi se poveča mišični katabolizem. Preprečuje nastajanje krčev in izboljšuje športne dosežke.
Mineral Plus Magnezij + Kalij je dopolnjen z L-karnitinom, ki je energijsko dopolnilo, s pomočjo katerega telo pridobiva energijo iz maščob.
Praktično žepno pakiranje ustreza enemu odmerku in ga lahko po odprtju ponovno zapremo, zato je napitek enostaven za uporabo kadarkoli, tudi med vadbo.
Pakiranje po 50 ml
Priporočila za uporabo: Med tekom

Carbo Sprint VOLATA je novo energijsko dopolnilo s kofeinom, ki si ga je zamislil ProAction za končne faze treninga ali tekme.
Carbo Sprint VOLATA je tekoče dopolnilo na bazi ogljikovih hidratov (dekstroza, fruktoza in maltodekstrin), ki športnikom zagotavlja takojšen energijski vnos. Dodatek kofeina in karnitina mu daje izrazit krepčilno-stimulativen učinek, ki športniku pomaga med končno fazo teka.
Na voljo je v priročnem pakiranju »doypack«, ki ustreza enemu odmerku. Zaradi trdega ustnika je enostaven za uporabo tudi v najbolj ekstremnih situacijah, saj lahko tudi po tem, ko smo odstranili zamašek, napitek spijemo po požirkih.
Carbo Sprint VOLATA je na voljo z okusom rdeče pomaranče.
Pakiranje po 50 ml
Priporočila za uporabo: Na koncu/po teku

Thermo Sprint (Nov proizvod!)
Thermo Sprinta je tekoče prehransko dopolnilo, pakirano v praktičnih ampulah po en odmerek, ki so namenjene takojšnjemu zaužitju. Njegove glavne sestavine so karnitin, guarana in kofein, ki na telo učinkujejo kot stimulativni tonik, zato ga je priporočljivo zaužiti tik pred koncem teka. Kofein in jod stimulirata metabolizem in telesu pomagata zmanjšati občutek utrujenosti pri daljših telesnih vadbah, kot sta kolesarjenje in tek.
Pakiranje po 25 ml
Priporočila za uporabo: Pred/na začetku teka

Mineral Plus Isotonic
Mineral Plus Isotonic je dietetični proizvod za pripravo izotoničnega napitka, namenjen športnikom, z osmolarnostjo približno 290 mmol/L. Telesu povrne med vadbo izgubljeno tekočino in soli (natrij, magnezij, kalij), kar je posledica intenzivnega potenja med in po intenzivni vadbi. Prisotnost ogljikovih hidratov (maltodekstrin in dekstroza) omogoča , da si telo energijsko hitro in postopno opomore, mineralne soli pa preprečujejo nastanek mišičnih krčev.
Mineral Plus Isotonic je idealen za uporabo pred, med in po izvajanju kateregakoli športa. Slajen je s sukralozo in vsebuje samo naravne arome.
Pakiranje po 450 g
Priporočila za uporabo: Med tekom

Mineral Plus Ipotonic
Mineral Plus Ipotonic je dietetični proizvod za pripravo izotoničnega napitka z mineralnimi solmi (magnezij, natrij, kalij) in ogljikovimi hidrati s postopnim sproščanjem (fruktoza, dekstroza in maltodekstrin), slajen s sukralozo. Osmolarnost napitka je približno 210 mmol/L. Taka koncentracija pospešuje asimilacijo snovi v črevesju.
Mineral Plus Ipotonic povrne tekočine in mineralne soli, ki jih telo izgubi med in po telesni aktivnosti, ter preprečuje nastanek mišičnih krčev. Zaradi prisotnosti ogljikovih hidratov se energijske zaloge hitro obnovijo.
Mineral Plus Ipotonic je idealen za uporabo pred, med in po izvajanju katerega koli športa. Pakiran je v praktičnih žepnih zavojčkih po en odmerek.
Pakiranje v 10 zavojčkih po 17 g
Priporočila za uporabo: Na koncu in po teku

Thermo Sprint (Nov proizvod!)
Thermo Sprint je tekoče prehransko dopolnilo, pakirano v praktičnih ampulah po en odmerek, ki so namenjene takojšnjemu zaužitju. Njegove glavne sestavine so karnitin, guarana in kofein, ki na telo učinkujejo kot stimulativni tonik, zato ga je priporočljivo zaužiti malo pred začetkom telesne dejavnosti. Kofein in jod stimulirata metabolizem, pomagata pri daljših aktivnostih in telesu pomagata zmanjšati občutek utrujenosti pri daljših telesnih vadbah, kot sta kolesarjenje in tek.
.............................. Prodajam na Bolhi : http://www.bolha.com/uporabnik/furbi

Odgovori