dodatki k dresom
dodatki k dresom
Od Tamai sem prejel prvo verzijo dodatkov za Izvir. Na voljo imam vsake številke po 1kos; S, M, L in sicer
rokavčki lycra
rokavčki debelejši-roubaix
nogavčki lycra
nogavčki debelejši-roubaix
kolenčniki
za pomerit in videt pa:
- galoše 43 zimske
- rokavice S, M, L
kdor je interesent naj me kontaktira na 040-557-305 in bom potem zbral prva naročila. Upošteva se lahko tudi minimalne korekcije pri dodatkih (dolžina, zadrge če kdo želi, rokavice z gel ali brez...)
rokavčki lycra
rokavčki debelejši-roubaix
nogavčki lycra
nogavčki debelejši-roubaix
kolenčniki
za pomerit in videt pa:
- galoše 43 zimske
- rokavice S, M, L
kdor je interesent naj me kontaktira na 040-557-305 in bom potem zbral prva naročila. Upošteva se lahko tudi minimalne korekcije pri dodatkih (dolžina, zadrge če kdo želi, rokavice z gel ali brez...)
Re: dodatki k dresom 2015
ne rabi nobeden nič?
Mene stalno sprašujejo in jih pošiljam k tebi oziroma k Tamai >> http://www.tamai.si/
.............................. Prodajam na Bolhi : http://www.bolha.com/uporabnik/furbi
Jst rabim rokavičke L .........sm mislu da so že
Jaz bi vzel obojne rokavčke L,kolenčnike M,galoše in rokavice M ali L.
@Jukio rokavice lahko pomeris pri Tamai ker imaš blizu. Drugo dam naročit. Napiši še katere nogavčke lycra al navadne. Pa drugo tudi...beri post na začetku
Nimajo se evidence zaenkat tako da kar meni sporocte.Furbi napisal/-a:Mene stalno sprašujejo in jih pošiljam k tebi oziroma k Tamai >> http://www.tamai.si/
Rokavice so prišle. Kdor jih je naročil jih lahko prevzame pri meni.
Jutri naročim kar smo se dogovorili na pikniku. Če je še kdo, ki kaj rabi, naj napiše.
dobil sem dodatke k dresom. Kdor je kaj naročil naj pride iskat.
telefon 040-557-305
telefon 040-557-305
Re: dodatki k dresom
Danes me je klicala Tatjana iz Tamai in pravi, da kdor potrebuje letne rokavice naj pove, ker bo ta teden naročevala.
Kmalu bodo na razpolago tudi lycra galoše v smislu aero, nekoliko višjih kronometrskih galoš, kot so na sliki spodaj. Vsi, ki bi take galoše imeli naj se napišejo spodaj.
Kmalu bodo na razpolago tudi lycra galoše v smislu aero, nekoliko višjih kronometrskih galoš, kot so na sliki spodaj. Vsi, ki bi take galoše imeli naj se napišejo spodaj.
Meni prosim 2x letne rokavice xl
LP
LP
Meni 1x letne rokavice S
1 x rokavice L
lp,Aleš
lp,Aleš
Sprašujem,
ali je možno dobiti katere izmed dodatkov iz zaloge ali pa jih je potrebno naročiti.
Potreboval bi modre rokave in začito čevljev.
Lp Silvan
ali je možno dobiti katere izmed dodatkov iz zaloge ali pa jih je potrebno naročiti.
Potreboval bi modre rokave in začito čevljev.
Lp Silvan
trenutno na zalogi tole + nekaj iz stare zaloge, med drugim tudi galoše - moram preveriti!
Iz stare zaloge
Galoše 2x M
Rokavice letne
Nogavi zimski S
Nogavi letni S
Rokavi zimski
Kolencniki letni S
Kolencniki S
Galoše 2x M
Rokavice letne
Nogavi zimski S