Gaerne 2012: ponudba za tekmovalce in klube

Odgovori
Uporabniški avatar
Furbi
Administrator
Administrator
Prispevkov: 4406
Pridružen: 25 Feb 2009, 20:02

Gaerne 2012: ponudba za tekmovalce in klube

Odgovor Napisal/-a Furbi » 10 Nov 2011, 18:27

Spoštovani!

Z veseljem vam sporočamo, da bomo v trgovini Energija, v Domžalah, med 14. in 19. novembrom organizirali predstavitev novih čevljev GAERNE za sezono 2012.
Med drugim bomo v času predstavitve omogočili tudi super pogoje nakupa za vse tekmovalce v kolesarstvu (gorskem in cestnem).
Za vse rekreativne tekmovalce v kategorijah Amaterji in Masters (cestno in gorsko), z licencami, bomo v času predstavitve ponudili 30% nižje cene.

Za vse ostale tekmovalce in ekipe (Elite, U23, Mladinci, Mladinke, U17) pa bomo zagotovili še boljše pogoje, ki pa so stvar individualnega dogovora. Zato vse zainteresirane naprošamo, da nas kontaktirajo in se oglasijo na naši predstavitvi, kjer bomo lahko šli čez modele in podebatirali o pogojih.
Individualni dogovori bodo sklenjeni s tekmovalci omenjenih kategorij (torej v vrhunski šport usmerjene kategorije) in vsemi klubi (tudi tekmovalcev z amaterskimi licencami), ki bodo želeli izvesti skupinski nakup.

Gaerne G.Keira Plus Carbon: model, ki je do sedaj požel največ zanimanja, obstaja seveda tudi v cestni verziji in večih barvah.
Vse si lahko ogledate na naši strani: http://www.energijabikes.com/kategorija ... ji-oprema/

Sicer pa bomo izvedli akcijo z 20% promocijskim popustom prav za vse kolesarje, ki si bodo svoje čevlje naročili v času predstavitve. Tako lahko svetujete tudi prijateljem in vsem ljubiteljem kolesarstva, ki ne tekmujejo, saj smo tokrat tudi z njih pripravili ugodnosti.

Več o sami predstavitvi si lahko pogledate na naši strani, od koder boste prišli tudi na kolekcijo čevljev 2012:
http://energijabikes.com/novice/gaerne_ ... _popustom/

Za vse tekmovalce je obvezno, da pred nakupom sporočijo svoje ime in priimek, klub pri katerem imajo licenco, številko licence, ter navedejo na katerih tekmovanjih so sodelovali.

Obenem tudi sporočamo, da iščemo nove trgovine za prodajo čevljev GAERNE. Zato vabimo vse, ki so zainteresirani, da se oglasijo.

Najlepše se vam zahvaljujem za vašo pozornost

lp,
Jaka
.............................. Prodajam na Bolhi : http://www.bolha.com/uporabnik/furbi

Odgovori