Torej, sedaj lahko potrdim, da bomo v ponedeljek zagotovo preklopili na novo spletno stran. Stvari že delujejo in bi praktično že takoj lahko novo stran dal v pogon. Ampak bom vseeno počakal do ponedeljka, da se še par stvari stestira.
Torej, kar se naslovov tiče je vse enako; naša uradna stran je in bo na
www.izvir-klub.si
Tu ni sprememb. Forum se bo pa po novem nahajal na:
forum.izvir-klub.si
Ni treba skrbet, link do foruma bo na strani jasno viden. Se opravičujem za te menjave naslovov, ampak ta je res zadnja. Predhoden prehod na nov forum je bil potreben, zato da sem lahko razvil eno aplikacijo ki povezuje glavno stran in pa forum. Ampak kot rečeno, ta naslov je zadnji.
Naj še omenim, da če bi kdo želel, mu lahko ustvarim email račun pod našo domeno. Recimo, furbi in jaz bova imela:
lucjan@izvir-klub.si
jure@izvir-klub.si
Do računa boste lahko dostopali standardno preko POP/MAIL ali pa preko spletne aplikacije. No, če bi kdo to želel naj mi napiše PM ali email in mu bom stvar naredil. Za naslednjo sezono pa bom uredil tudi možnost da boste lahko gostovali svojo osebno spletno stran na našem strežniku, če bi kdo to želel.
No tako, pa še par besed o prihodnjem razvoju strani. Stran, ki starta s ponedeljkom bo verzija 2.00. Vsi tehnični popravki/nadgradnje bodo prihajale v obliki paketov. Za vsak paket bom napisal kaj bo vseboval in kdaj bo šel v produkcijo.
Če se kdo spomni, sem novembra meseca napisal:
No, zime ni več in spletna stran je narejena (manjka še prava galerija, ampak to bo kmalu) in je pripravljena na sezono 2009. S tehnične plati vsekakor presega strani ostalih klubov. V naslednjih mesecih bom imel veliko dela s pisanjem diplome in pa pripravljanjem na podiplomski študij. In tudi se moram počasi začet pripravljat na ponovno furo na otok Pag. Tako da do jeseni ne bom imel časa razvijat nove aplikacije za stran. Za vzdrževanje in popravljanje napak pa bom seveda 100% prisoten. Za novice in članke bodo skrbeli:No v teh jesensko-zimskh dneh bo manj priložnosti za trening, zato sem začel počasi postavljat posodobljeno stran za naš klub.
- furbi
- tacto
- rlozar
Ma brez skrbi, z novo zimo bodo prišli tudi novi paketi posodobitev
Do takrat pa pripravite ideje kako stran izboljšat, dajte veliko slikat pa tudi še kakšno predstavitev člana mi lahko pošljete.
Torej, štartamo ta ponedeljek, 23 marca.
L.P.
jurc