Pohodi v hribe
Pohodi v hribe
Bi šel kdo danes, na Čaven okoli 17.00-18.00? S katere strani bi šli, pa bi se zmenli.
Re: Pohodi v hribe
Jest bi vam predlagu Lokavsko. Od Lokavske cerkve do koce se rabi cca 1h 20min.
Zna pa bit danes nekolk blatna
Zna pa bit danes nekolk blatna
če je kdo interesent za ta tedn it enak gor z lučkami, lahko jst organiziram. Gremo pa od cerkve v Lokavcu do Koče in nato po Stomažki stezi čez plaz nazaj dol.
Današnji izkupiček http://connect.garmin.com/course/2499733
Jst sm za. Napiši kar tle ko, bo znan dan in ura.tacto napisal/-a:če je kdo interesent za ta tedn it enak gor z lučkami, lahko jst organiziram. Gremo pa od cerkve v Lokavcu do Koče in nato po Stomažki stezi čez plaz nazaj dol.
V Seli ti zjam pozdravljam, ti pa sam gas.TOMAŽ napisal/-a:Ja, dns je n kuli že kr zjublu u rwokce
mndrin napisal/-a:V Seli ti zjam pozdravljam, ti pa sam gas.TOMAŽ napisal/-a:Ja, dns je n kuli že kr zjublu u rwokce
Ma kej??? Ki?? Ma sej sm se ustavu, ker mi je urca nagajala (sm ugotovu da se je baterija spraznla!)
Sori nejsm tou, sej vejš d nje
SAMO DA SE VRTI!
napišem v sredo, računajte na četrtk al petk
Bo kej?
BO! Jutri ob 16:00 se dobimo pri cerkvi v Lokavcu
Zame je prezgodaj, me ne bo še domov. Škoda...
kdaj bi pa upu?
17.00 sam tudi za to uro nisem 100%. Ti pa lohk jutri okol 14 sporočim, če mi bo uspelo pridt domo v pravem času.
ok, se pogovorim z ostalmi, js sm za d gremo ob 17:00
finu j blu!
Ma učjri je bla pa res idila. Dns pa bo malo bel ekstremnu.
Res je blo lepo. Hvala mndrin za track, da sploh vidm kje smo hodili
Gre kdo danes dopoldne na pohod Vipava-Tura-Lipe-Abram ?
Pokliči.
Pokliči.
.............................. Prodajam na Bolhi : http://www.bolha.com/uporabnik/furbi
na vrhu vam je mačka ušla...da ste sceptali cel hrib....seba napisal/-a:Res je blo lepo. Hvala mndrin za track, da sploh vidm kje smo hodili
v soboto je blo pa res ekstremno. 4,5h gazenja je blu do vrh glave..