4. etapa Dirka po Sloveniji, 22. junij 2019, Nova Gorica-Ajdovščina

Odgovori
Uporabniški avatar
Furbi
Administrator
Administrator
Prispevkov: 4426
Pridružen: 25 Feb 2009, 20:02

4. etapa Dirka po Sloveniji, 22. junij 2019, Nova Gorica-Ajdovščina

Odgovor Napisal/-a Furbi » 14 Jun 2019, 17:12

V soboto 22.6. je etapa dirke po Sloveniji na trasi NOVA GORICA – AJDOVŠČINA. Če si pripravljen biti redar od 13-14 ure v Trebižanih, Mančah ali Vipavi se javi.
041-455-200 Lucjan
info@izvir-klub.si

Predstavitev etape ... https://tourofslovenia.si/sl/etapa/4

VABILO ZA REDARJE

KOLESARSKA DIRKA »PO SLOVENIJI 2019«
NAVODILA ZA REDARJE

Vsak redar mora biti na svojem predhodno določenem mestu 30 minut pred predvidenem prihodu kolesarjev po najhitrejši časovnici ( čas v stolpcu hitrost 44km/h ), ter imeti oblečen odsevni jopič.
Navodila:
- Po prihodu prvega policijskega spremljevalnega vozila, ki je cca. 5 km pred kolesarsko karavano, se zaustavi vozila ki želijo zapeljati na traso dirke v smeri proti kolesarjem, medtem ko se vozila ki želijo nadaljevati pot v smeri dirke spusti.
- Po prihodu policijskega vozila z rdeče-modro lučjo se prepreči dostop na traso dirke vsem vozilom ( popolna zapora prometa ). Po potrebi tudi opozarjati pešce in gledalce ob trasi.
- Po prihodu belega kombija z rumeno tablo » KONEC DIRKE » na sprednji strani, ter rumeno tablo » POZOR KOLESARSKA DIRKA« na zadnji strani, se sprosti ves promet.
- V primeru težav oziroma neupoštevanja navodil udeležencem prometa, se ustavi policista iz spremljevalne kolone, ter se mu preda primer.

Po potrebi odsevne jopiče za redarje priskrbi organizator, ki pa se po koncu dirke vrnejo. Vsak redar dobi tudi uradno majico dirke »PO SLOVENIJI 2019«, ter plastenko pijače.
.............................. Prodajam na Bolhi : http://www.bolha.com/uporabnik/furbi

Odgovori