Moj trening danes
Re: Moj trening danes
štartu ob 10h iz rožne....j blu mal mokro...u gradežu in ronkah pa 11stopinj in suha cesta....ratlu okul 4urce na izi...superca

NA SVETE TRI KRALE 6.JAN
3 URE,68.6KM, 800 VIŠINCU.
INTERVALI 7 X 4-5 MIN U KLANC,7 X 100-120 VIŠINCU,CAD 38-45..JUHUUU
3 URE,68.6KM, 800 VIŠINCU.
INTERVALI 7 X 4-5 MIN U KLANC,7 X 100-120 VIŠINCU,CAD 38-45..JUHUUU
NA SVETE TRI KRALJE
3.38 URE.....900 VIŠINCEV....92 KILOMETROV
8 X U KLANC PO 4-5 MIN(PARKRAT TUDI Z AVSPNG, SAM DE ON ŽE LETI)
KG????

3.38 URE.....900 VIŠINCEV....92 KILOMETROV
8 X U KLANC PO 4-5 MIN(PARKRAT TUDI Z AVSPNG, SAM DE ON ŽE LETI)
KG????
Tu bo šlu....že spomladi
Pinarello,mislim Wilier,ti pa kar pridno na klance....de nas v prihodnje ne boš zapuščal sredi runde

Dopoldne:ena ura krožni trening z utežmi:hrbet,prsa,trebuh,ramena,spodnji del hrbta 6x.Popoldne prvih 50 km v novem letu.Počutje in forma bolj slaba vsled trdovratnega prehlada,ki zlagoma pojenjuje.
pinarelo:
KG????
....prid na liposukcijo...lahka prpeleš še kako bejbo,ji hkrati povečamo joške na XXL, blatnike ku od hrošča...in jo upalmo, der vidmo ku dela mašina...sam, pol pa nikoli več na omeni kil!!! 
KG????
Danes klasičen trening Baze ... 5 ur ... 30 km/h ... 150 km ... 101 cad ... 765 asc. 
.............................. Prodajam na Bolhi : http://www.bolha.com/uporabnik/furbi
ja kej čmo...eden j šou n 80%....vi pa n lučke 100% in večcoko napisal/-a:Tu bo šlu....že spomladiPinarello,mislim Wilier,ti pa kar pridno na klance....de nas v prihodnje ne boš zapuščal sredi runde
![]()
Si si pa privoščil lepo vreme, aFurbi napisal/-a:Danes klasičen trening Baze ... 5 ur ... 30 km/h ... 150 km ... 101 cad ... 765 asc.
Ja, res sem si privoščil prvi lep dan v tem tednu.
Kako kaj pri vas na Obali ... se trenira kaj ?
Kako kaj pri vas na Obali ... se trenira kaj ?
.............................. Prodajam na Bolhi : http://www.bolha.com/uporabnik/furbi
Se tudi tu.. malo tek, malo fitness, malo kolo... no, eni so že bolj v formi, drugi ne...
( ..za vikend pa prihajajo kontinentalci in nas razegavaljajo
)
Lahko bi prišli tudi Vipavčani kej sem po prelepi Istri, sej imaste furgon in avtocesto.
Vabi Vas "Izvir Obala"
( ..za vikend pa prihajajo kontinentalci in nas razegavaljajo
Lahko bi prišli tudi Vipavčani kej sem po prelepi Istri, sej imaste furgon in avtocesto.
Vabi Vas "Izvir Obala"
Bo treba konec januarja/začetek februarja priti v Istro višince delat. 
Fajn si to piču......tud jst bi šow tolk hitro...moram obseg kolesa preverit.Furbi napisal/-a:Danes klasičen trening Baze ... 5 ur ... 30 km/h ... 150 km ... 101 cad ... 765 asc.
avspng napisal/-a:pinarelo:
KG????![]()
....prid na liposukcijo...lahka prpeleš še kako bejbo,ji hkrati povečamo joške na XXL, blatnike ku od hrošča...in jo upalmo, der vidmo ku dela mašina...sam, pol pa nikoli več na omeni kil!!!
Oda mr. Wilierju
Vaga (član kluba Izvir - pa to ni g. Zupančič)
Kile, oj kile moje,
zakaj Bog označil jih ni za tvoje?
Izvir gor, Izvir dol, hireje, močneje,
ko meni srček sekunde šteje.
Kaj pa morem jaz za to,
če srček bije mi za njo,
njo, ki kil število šteje,
namesto kolesa mej premika meje.
Nič ne maraj nam za to,
če ona preveč kaže jo.
Številka laže, če preveč kaže,
če malo manj, poštena je.
haha, kej ni kej delat coko? Lepa pesmcacoko napisal/-a:avspng napisal/-a:pinarelo:
KG????![]()
Oda mr. Wilierju
Vaga (član kluba Izvir - pa to ni g. Zupančič)
Kile, oj kile moje,
zakaj Bog označil jih ni za tvoje?
Izvir gor, Izvir dol, hireje, močneje,
ko meni srček sekunde šteje.
Kaj pa morem jaz za to,
če srček bije mi za njo,
njo, ki kil število šteje,
namesto kolesa mej premika meje.
Nič ne maraj nam za to,
če ona preveč kaže jo.
Številka laže, če preveč kaže,
če malo manj, poštena je.
čoko, sam da se nisi prijavu za na Emo, k bi bla drugo leto Evrovizija u Bdajnih.... 
najprek bi se zahvalu cokotu...hkrati ga povabu nej se prijavi SLOVENIJA IMA TALENT....
dns j pa šlo tkole...vreme sončno...3,3ure....95km...106cad...povprečne pa n bm npisu k j smejšnu nizka....z vs profije

dns j pa šlo tkole...vreme sončno...3,3ure....95km...106cad...povprečne pa n bm npisu k j smejšnu nizka....z vs profije
Danes vrhunski trening dveh kolesarskih zanesenjakov, obsedencev (coko in avspng).
5 ur, 130km, 1800 višincev
Pot - klikni
Pot - klikni
Bravo.Aje blo lepo?coko napisal/-a:Danes vrhunski trening dveh kolesarskih zanesenjakov, obsedencev (coko in avspng).
Pot - klikni
Škoda ksm delu
zanesenják -a m (á) kdor se zaneseno zavzema, navdušuje za kaj in tako tudi dela: v gradu so zanesenjaki uredili muzej; bil je zanesenjak z zelo naprednimi nazori; čustven, fanatičen, romantičen zanesenjak / gledališki, planinski, športni, tehnični zanesenjak
obsédenec -nca m (ẹ̑) nav. ekspr. obseden človek: pusti tega obsedenca pri miru / spolni obsedenec
vir:sskj

obsédenec -nca m (ẹ̑) nav. ekspr. obseden človek: pusti tega obsedenca pri miru / spolni obsedenec
vir:sskj