Moj trening danes
Re: Moj trening danes
js imam ta tedn kar off, sm itak bil bolan in sem se v soboto zelo slabo počutu na treningu tako, da sem se odločil, da ne bom ta tedn forsiral ker niti nimam kje. Gonim valje in to je to, v nedeljo pa na dirko sprovat gambe
Jst grem zdej ... 2 ure ... na pohod po pobočjih Nanosa. 
.............................. Prodajam na Bolhi : http://www.bolha.com/uporabnik/furbi
Meni je pa ratalo danes 3 ure kolesa, ... ne bi si mislil glede na vreme, ki bilo včeraj 
Dns lepih 133km, 1230 višincev, 32avg z Liquigasovim Bdajncem, in še nekaterimi majstri. Vmesni čas Plave-Vrhovlje 13:10, malo iz sedeža pa nazaj,pa spet tako. Fajn počutje.
pridni ste u bdajnhcoko napisal/-a:Dns lepih 133km, 1230 višincev, 32avg z Liquigasovim Bdajncem, in še nekaterimi majstri. Vmesni čas Plave-Vrhovlje 13:10, malo iz sedeža pa nazaj,pa spet tako. Fajn počutje.
Pridni ja. Namesto, da bi štihali vrt in zasjali solato, se gonimo okoli. Ahjej, sam kej bi rekli naši nonoti, če bi vidli vse to

Na rundi se nas je zbralo 6 od Izvira in Polona in triatlonc Kovač. Trasa treninga je potekala iz Vipave do Mirna, čez Opatje do Sestjana , čez Gorjansko Komen in Štanjel do Ajdovščine. 115 km , 33,5 km/h.
Kje ste bili ostali ?
Kje ste bili ostali ?
.............................. Prodajam na Bolhi : http://www.bolha.com/uporabnik/furbi
g. TRENER Lozar, bi bla več, sam smo morali čakat slabše pripravljene.rlozar napisal/-a:važno, da je bla 33 povprečna
jst u službi in sm se popudan spravu n bajk :/Furbi napisal/-a: Kje ste bili ostali ?
....in slabe od prejšnega dneva.....pijane glave, bwgi žludciFurbi napisal/-a:g. TRENER Lozar, bi bla več, sam smo morali čakat slabše pripravljene.rlozar napisal/-a:važno, da je bla 33 povprečna
Slabe tri urce, 1400 višincu, enkrat na Vrabče (ni še za hodit na tak klanec) in 3X na Rebernice - ga ni bolj enakomernega klanca v premeru 50 km kot so Rebernice - odličen za trening, v urci in pol sta šla dva avta mimo.
Si spejt bruhu n kuli?pinarello napisal/-a:....in slabe od prejšnega dneva.....pijane glave, bwgi žludciFurbi napisal/-a:g. TRENER Lozar, bi bla več, sam smo morali čakat slabše pripravljene.rlozar napisal/-a:važno, da je bla 33 povprečna![]()
coko napisal/-a:Slabe tri urce, 1400 višincu, enkrat na Vrabče (ni še za hodit na tak klanec) in 3X na Rebernice - ga ni bolj enakomernega klanca v premeru 50 km kot so Rebernice - odličen za trening, v urci in pol sta šla dva avta mimo.
ja tu sm tud jst okusu, pomankanje avtou namreč in to prau tam in lih tku dns
Si hujš ku profiti ... še oni ne gredo 3X na isti klanc. Kej ni lepše da nardiš en krog, kjer so trije klanci. Se ti bo zrolalo od teh intervalu.coko napisal/-a:Slabe tri urce, 1400 višincu, enkrat na Vrabče (ni še za hodit na tak klanec) in 3X na Rebernice - ga ni bolj enakomernega klanca v premeru 50 km kot so Rebernice - odličen za trening, v urci in pol sta šla dva avta mimo.
Začetnik, junior, kej češ, pa je še vse zanimivo. Sej sm hotu vse okoliške položne klance obdelat, sam je sonce začelo lepo sijati, tak mir je bil, pole pa se je še Švicr pridružu.Furbi napisal/-a:Si hujš ku profiti ... še oni ne gredo 3X na isti klanc. Kej ni lepše da nardiš en krog, kjer so trije klanci. Se ti bo zrolalo od teh intervalu.coko napisal/-a:Slabe tri urce, 1400 višincu, enkrat na Vrabče (ni še za hodit na tak klanec) in 3X na Rebernice - ga ni bolj enakomernega klanca v premeru 50 km kot so Rebernice - odličen za trening, v urci in pol sta šla dva avta mimo.
Čoko ti ga prezgodej letiš...sej se še dobro ni lotilo vse skupi. Dej se mal pošparat rajšcoko napisal/-a:Začetnik, junior, kej češ, pa je še vse zanimivo. Sej sm hotu vse okoliške položne klance obdelat, sam je sonce začelo lepo sijati, tak mir je bil, pole pa se je še Švicr pridružu.Furbi napisal/-a:Si hujš ku profiti ... še oni ne gredo 3X na isti klanc. Kej ni lepše da nardiš en krog, kjer so trije klanci. Se ti bo zrolalo od teh intervalu.coko napisal/-a:Slabe tri urce, 1400 višincu, enkrat na Vrabče (ni še za hodit na tak klanec) in 3X na Rebernice - ga ni bolj enakomernega klanca v premeru 50 km kot so Rebernice - odličen za trening, v urci in pol sta šla dva avta mimo.
Se zavedam tega, zato ne bom kaj več dosti gradil, ampak vzdrževal pridobljeno. Maja pa še en šus. Kej to bi blo v redu, analitik Tacto?